STEEL COMPANY

O našoj kompaniji

Sa ciljem zadovoljenja potreba mašinske obrade proizvoda koji se plasiraju na tržište Europske unije ali i dalje…

STEEL Company d.o.o. osnovan je krajem 2017. godine a sa ciljem zadovoljenja potreba mašinske obrade proizvoda koji se plasiraju na tržište Europske unije ali i dalje.

STEEL Company d.o.o. mala firma sa opremom i iskusnim kadrom sposobnim za veliki broj vrsta mašinske obrade različitih materijala (prvenstveno metala i plastika), uz jasnu viziju osnivača za postizanje kvaliteta cjelokupne usluge, procesa i krajnjeg proizvoda, a zadovoljavajući stroge zahtjeve sve brojnijih klijenata kako u zemlji, tako i u inostranstvu.


Osnovna djelatnost naše firme je mašinska obrada metala. Trenutno  brojimo 22 zaposlenika sa tendencijom rasta i povećavanja broja zaposlenih, prvenstveno zahvaljujući projektima koje ostvarujemo zajedno sa našim partnerima, koji nam i omogućuju konstantan rast i sigurnost u daljem razvoju. U mogućnosti smo da realizujemo i projekte koji su van naših tehničkih specifikacija u saradnji sa našim partnerima.

  • Mašinska obradaPostupci uklanjanja materijala u kojima alat za rezanje uklanja neželjeni materijal iz radnog komada da bi se dobio željeni oblik
  • ZavarivanjeProces izrade koji povezuje materijale, obično metale, koristeći visoku toplotu da rastopi delove zajedno i omogući im da se ohlade i izazovu fuziju.

Pouzdanost

Pouzdanost

Preciznost

Preciznost

Kreativnost

Kreativnost

STEEL COMPANY

MI SMO PROFESIONALNI

Mi razumijemo vaše potrebe i obezbjeđujemo kvalitetan rad

OSNOVNI FOKUS

podrška bosanskih firmi

kojima je potrebna obrada proizvoda za dalji plasman i prodaju partnerima

Osnovni fokus naše firme je podrška bosanskih firmi kojima je potrebna obrada proizvoda za dalji plasman i prodaju partnerima i kupcima na tržištu Europske unije. Ukoliko je to moguće ostvarujemo saradnju i sa firmama u Europskoj uniji direktno.

STEEL Company d.o.o. samostalno vrši brzu, sigurnu i kvalitetnu isporuku proizvoda na teritoriju BiH ali i Europske unije do nosivosti 1160 kg. Naravno u mogućnosti smo osigurati i veće isporuke u saradnji sa našim partnerima.


STEEL Company d.o.o. konstatno razvija i ulaže u nove tehnologija, edukaciju naših stručnjaka i radnika, digitalizaciju sistema, usavršavanje mašinskog parka i radnih procesa. Projekti su po potrebi podržani sa svim podacima i specifikacijama, komponentama, količinom proizvoda, datumom isporuke, CNC programima, montažnim i drugim crtežima.